WonderFil garen

Liefde op het eerste gezicht. Een paar jaar geleden kwam ik op het Festival of Quilts in Birmingham voor het eerst de garens van WonderFil tegen. Prachtige kleuren en zo veel variatie in garens, om van te watertanden en heel hebberig van te worden, vooral als je zoals ik, verslaafd bent aan garens. Er was maar één probleem, niet te krijgen in Nederland. Natuurlijk heb ik geprobeerd om met een goede planning van mijn nog te maken quilts, voldoende garen aan te schaffen om het volgende Festival of Quilts weer te halen, maar dat was gedoemd te mislukken. Ik kocht de verkeerde kleuren voor mijn projecten, of te weinig garen. Te veel kwam ook voor maar dat is niet echt een probleem, je kunt tenslotte nooit genoeg garen hebben.

Nu is het eindelijke zover: WonderFil komt naar Nederland. Dat betekent dat je de WonderFil garens straks gewoon bij je eigen quiltwinkel kunt kopen. Als de garens er nog niet te koop zijn, laat ze dan contact met mij opnemen en dan gaan we dat regelen. Als je haast hebt, kan ik je ook het adres geven van een winkel waar ze al wel verkocht worden of desnoods kun je ze rechtstreeks bij mij bestellen.

Als je dit bericht leest en je kent WonderFil niet en je vraagt je af waarom ik er zo enthousiast over ben, kijk dan eens naar de website:

WonderFil logo

Beter kan het niet worden! Ik kan natuurlijk een boek schrijven over de voordelen van InvisaFil voor applique (met de hand of machinaal) en je kunt het nog voor zoveel meer dingen gebruiken; of Silco, prachtig om mee te quilten en naaien. En dan heb je al die andere garens nog: Razzle, Dazzle, en Sizzle, Tutti en Fruitti, Konfetti en Spagetti, Splendor en Spotlite, en meer, veel meer. Ga naar de website en bekijk de foto’s en de video’s. Beter nog, probeer de WonderFil garens uit en word verliefd. Daar krijg je geen spijt van!

Wil je werk zien dat met WonderFil garens is gemaakt? Ga dan ook naar de WonderFil facebook page en laat je inspireren! Je wilt nu meteen beginnen? Laat het me weten: herma@wonderfil.net

 

 

Share Button